رفتن به بالا
  • چهارشنبه - 5 ژانویه 2022 - 11:05
  • کد خبر : ۴۴۴۰۴
  • مشاهده :  54 بازدید
  • چاپ خبر : مشوق قانونی مجلس به صنایع تولیدی برای انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی

مشوق قانونی مجلس به صنایع تولیدی برای انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی

نمایندگان مجلس به منظور با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی؛ مشوق هایی برای انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه ای میان صنایع تولیدی با دانشگاه را تعیین کردند. به گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۵ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح جهش تولید دانش بنیان […]

نمایندگان مجلس به منظور با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی؛ مشوق هایی برای انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه ای میان صنایع تولیدی با دانشگاه را تعیین کردند.

به گزارش ایلنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۵ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح جهش تولید دانش بنیان با ماده ۱۳ این طرح با ۱۳۷ رأی موافق، ۲۶ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده ۱۳ این طرح آمده است: ‌با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه که با یکی از واحدهای دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی و پژوهشی مرتبط، با اولویت استان محل استقرار آن صنعت یا واحد تولیدی، تفاهم نامه همکاری منعقد نمایند، قراردادهای تحقیق و توسعه مربوط با این تفاهم نامه ها، شامل مزایای طرح شده در بند «ب» ماده (۱۱) این قانون نیز می گردند. همچنین تمامی دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی و پژوهشی موظفند کارگروه ارتباط با صنعت و معدن را با حضور نمایندگان صنعت و یا واحدهای تولیدی، با اولویت استان محل استقرار آن دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی و پژوهشی، تشکیل دهد.

نمایندگان در جریان بررسی طرح جهش تولید دانش‌بنیان با ماده ۱۵ این طرح با ۱۶۵ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۱ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

براساس ماده ۱۵ طرح مذکور؛ ‌شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان یا اعضای هیات مدیره و مدیران عامل آنها، در موضوعات مرتبط با همان شرکت یا موسسه می‌توانند علاوه بر استفاده از وکلای دادگستری برای طرح هرگونه دعوا یا دفاع یا تعقیب دعاوی مربوط و همچنین موارد مصرح در ماده (۳۵) قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب ۲۱/۱/۱۳۷۹، از کارکنان خود با داشتن یکی از شرایط ذیل به عنوان نماینده حقوقی استفاده نمایند:

۱- دارا بودن یکی از مدارک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق

۲- دو سال سابقه کار قضایی یا وکالت یا مشاوره حقوقی به شرط عدم محرومیت قبلی از اشتغال به قضاوت یا وکالت

تبصره- ارائه معرفی نامه نمایندگی حقوقی به مراجع قضایی الزامی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط